VoIP telefonie

Overstappen naar VoIP?
Hogere efficientie?
Besparen op kosten?

VoIP telefonie

Per 1 september 2019 stopt KPN met ISDN en PSTN telefonie en worden telefonieoplossingen alleen nog via IP (VoIP) aangeboden. Draait uw organisatie nog op één van deze twee verbindingen, dan wordt het de hoogste tijd om u hierin te gaan verdiepen zodat u na 1 september 2019 telefonisch bereikbaar blijft.

VM4 kan de gehele migratie naar IP telefonie volledig voor u begeleiden zodat u “geruisloos” overgaat. Niet alleen stapt u over naar een nieuwe omgeving, maar vaak gaat dit ook gepaard met een leuke kostenbesparing. Belt u al via IP? Ook dan zijn er mogelijk interessante resultaten te behalen?

Nieuwsgierig wat VM4 voor u kan betekenen? Vul onderstaand formulier in voor vrijblijvende informatie en wij gaan voor u aan de slag!

Voer uw bedrijfsnaam in
Voer uw naam in
Voer uw functie in
Voer uw adres in
Voer uw postcode in
Voer de plaats in
Geef een geldig e-mailadres op
Voer uw telefoonnummer in
Geef het gewenste aantal abonnementen
Wanneer u snel informatie wenst te ontvangen, voeg dan de laatste factuur van uw abonnementen toe. Deze mag u ook mailen naar verkoop@vm4.eu
Invalid Input
Heeft u toevoegingen of wensen t.a.v. uw huidige abonnement(en)? Beschrijf deze hieronder in het kort.
Invalid Input
Invalid Input
Foute invoer

Op deze website gebruikt VM4 cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt.