Veiligheid

Veiligheid

Security Audit
Laat door ons een security audit uitvoeren. Een audit maakt inzichtelijk welke maatregelen er genomen dient te worden voor een zo veilig mogelijke ICT omgeving en stelt u in staat om een gericht beleidsplan op te stellen of te wijzigen. Ook kunt u het beheer van uw firewalls, anti-virus etc. aan VM4 over laten zodat u continue voorzien bent van de laatste veiligheidsupdates.

Hoe bewust gaan uw medewerkers om met veiligheid? Is dit nog wel voor ze bij te houden? We verzorgen ook phishing audits en bewustwording sessies. 
Hiernaast zorgt VM4 voor optimaal beheer van desktops, smartphones, laptops, tablets, Macbooks en andere IP-apparaten (Endpoint security).

Printing
Stond u er al eens bij stil dat printers over dezelfde onderdelen beschikken dan computers? En dat ook printers met het netwerk verbonden zijn? Waarom zouden we deze toestellen dan niet op dezelfde wijze beveiligen? Maar ook niet-opgehaalde prints vormen een bedreiging. Deze leggen vaak onbewust gevoelige bedrijfsinformatie bloot. Doormiddel van o.a. authenticatie beschermt u vertrouwelijke informatie en reduceert u het aantal-niet opgehaalde prints. Veilig en tevens milieuvriendelijk!

Cyberaanvallen
Iedere 5 minuten worden wereldwijd meer dan 300 nieuwe cyberdreigingen ontdekt. Meer dan 5 per seconde. Vaak zijn we ons niet bewust van deze dreiging en als dat wel het geval is, reageren we niet gepast. Denk bv. aan de Cryptolocker waarvan er elke dag nieuwe hardnekkige varianten worden ontdekt en bedrijven letterlijk gijzelen. Cyberveiligheid is één van de belangrijkste uitdagingen voor bedrijven. En steeds meer ook voor kleinere organisaties. Dat heeft met de grenzeloosheid van het internet te maken, maar vooral ook met de exponentiële groei van cybercriminaliteit. Cybercriminelen zijn beter georganiseerd. Op vraag van een concurrent leggen ze graag uw site plat. Zoveel kost dat trouwens niet.


ICT Beheer & Diensten

ICT Beheer & Diensten

Uitbesteding Monitoring en Beheer, OnSite systeembeheer, Private-Public-Hybrid Cloud, Back-up online, Disaster recovery etc.

Meer info
Productiviteit & Business Solutions

Productiviteit & Business Solutions

Office365, Sharepoint, Teams, Power Bi - dashboards, Exchange, Skype for Business etc.

Meer info
Veiligheid

Veiligheid

Endpoint, Netwerk, Kwetsbaarheid audit, Phishing test, Digitale bezoekersregistratie app (AVG), AVG ondersteuning

Meer info
Communicatie

Communicatie

Telefonie-VoIP, UC, Mobiele abonnementen (incl. HW), Connectiviteit, Conferencing, Narrowcasting, Vergaderruimte boekingsysteem etc.

Meer info
Detachering

Detachering

Detachering van IT professionals zoals Servicedesk, Systeembeheer en software engineers voor korte en langere perioden.

Meer info
Hardware (support), Software & Projecten

Hardware (support), Software & Projecten

Servers, Storage, Networking, Werkplek - Telefonie apparatuur, Smartphones, Wifi / Wireless, Printing - Document solutions, Onderdelen, Supplies, Hardware Support (ook apparatuur 5> jaar), Licenties, Migraties / (prè) installatie werkzaamheden - IMACD

Meer info

Op deze website gebruikt VM4 cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt.

Interesse om te besparen op
hardwareonderhoud contracten?