Security

Security

Security Audit
Laat door ons een security audit uitvoeren. Een audit maakt inzichtelijk welke maatregelen er genomen dient te worden voor een zo veilig mogelijke ICT omgeving en stelt u in staat om een gericht beleidsplan op te stellen of te wijzigen. Ook kunt u het beheer van uw firewalls, anti-virus etc. aan VM4 over laten zodat u continue voorzien bent van de laatste veiligheidsupdates.

Hoe bewust gaan uw medewerkers om met veiligheid? Is dit nog wel voor ze bij te houden? We verzorgen ook phishing audits en bewustwording sessies. 
Hiernaast zorgt VM4 voor optimaal beheer van desktops, smartphones, laptops, tablets, Macbooks en andere IP-apparaten (Endpoint security).


WiFi
Een draadloos netwerk dat niet goed is beveiligd, kan op verschillende manieren worden misbruikt. Als dat alleen zou betekenen dat iemand gratis wifi-toegang krijgt, is dat niet iets om u druk te maken. Helaas kunnen onbevoegden ook privacygevoelige gegevens bemachtigen of manipuleren. Wilt u geen gevaar lopen, dan kunt u natuurlijk uw wifi-netwerk opdoeken. Gelukkig zijn er ook realistischere oplossingen.


Printing
Stond u er al eens bij stil dat printers over dezelfde onderdelen beschikken dan computers? En dat ook printers met het netwerk verbonden zijn? Waarom zouden we deze toestellen dan niet op dezelfde wijze beveiligen? Maar ook niet-opgehaalde prints vormen een bedreiging. Deze leggen vaak onbewust gevoelige bedrijfsinformatie bloot. Doormiddel van o.a. authenticatie beschermt u vertrouwelijke informatie en reduceert u het aantal-niet opgehaalde prints. Veilig en tevens milieuvriendelijk!

Cyberaanvallen
Iedere 5 minuten worden wereldwijd meer dan 300 nieuwe cyberdreigingen ontdekt. Meer dan 5 per seconde. Vaak zijn we ons niet bewust van deze dreiging en als dat wel het geval is, reageren we niet gepast. Denk bv. aan de Cryptolocker waarvan er elke dag nieuwe hardnekkige varianten worden ontdekt en bedrijven letterlijk gijzelen. Cyberveiligheid is één van de belangrijkste uitdagingen voor bedrijven. En steeds meer ook voor kleinere organisaties. Dat heeft met de grenzeloosheid van het internet te maken, maar vooral ook met de exponentiële groei van cybercriminaliteit. Cybercriminelen zijn beter georganiseerd. Op vraag van een concurrent leggen ze graag uw site plat. Zoveel kost dat trouwens niet.

                         

ICT Beheer & Diensten

ICT Beheer & Diensten

Uitbesteding van Infra Monitoring, Beheer Private-Public-Hybrid Cloud, ServiceDesk, OnSite Systeembeheer, Back-up online, Uitwijk etc.

Meer info
Productiviteit & Business Solutions

Productiviteit & Business Solutions

Office365; Sharepoint, Teams, Power Bi - dashboards, Exchange, Skype for Business, Consultancy, Adoptie programma’s etc.

Meer info
Security

Security

Endpoint, Netwerk, Kwetsbaarheid audit, Phishing test, Digitale bezoekersregistratie systeem (AVG), AVG ondersteuning (gecertificeerd)

Meer info
Communicatie, Connectivity...

Communicatie, Connectivity...

VoIP, PABX, UC, Mobiele abonnementen, Dataverbindingen, (Video) Conferencing systemen, CCTV, Narrowcasting, Digitale reservering systeem (vergaderruimte en flexwerkplek)

Meer info
Detachering

Detachering

Detachering van IT professionals; Servicedesk, Systeembeheer en software engineers voor korte en langere perioden.

Meer info
Hardware (support), Software & Projecten

Hardware (support), Software & Projecten

Servers, Storage, Networking, Werkplek apparatuur, Wifi, Onderdelen, Supplies, Refurbished op aanvraag, Hardware Support (ook apparatuur 5> jaar), Printing Solutions, Licenties, Migraties / (prè) installatie werkzaamheden – IMACD

Meer info

Op deze website gebruikt VM4 cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt.

Interesse om te besparen op
hardwareonderhoud contracten?