EU akkoord met verplichte vingerafdruk op identiteitskaart
Door Anoniem: Zo kan wel de fraude met ID's worden aangepakt:
https://www.telegraaf.nl/nieuws/3183445/syrische-lookalikes-naar-nederland-gesmokkeld
Oh ja? Want vingerafdrukken in EUROPESE IDkaarten helpen tegen fraude met SYRISCHE paspoorten?

Maar iedereen die hierboven iets roept
over "mijn privacy" moet maar eens goed nadenken of ze hiervan een stukje willen opgeven voor veiligheid of het aanpakken van andere vormen van criminaliteit.
Eigenlijk niet nee. Zoek eerst maar andere manieren om de problemen aan te pakken of zelfs te voorkomen dat ze kunnen ontstaan. Maar dat gebeurt niet: Keer op keer zie je dat vrijheid en privacy als eerste het raam uitgaan om plaats te maken voor "veiligheid" en "aanpakken criminaliteit" die uiteindelijk weinig of niets en dus minder dan niets opleveren. Want we hebben er vanalles voor ingeleverd en we hebben er niet de beloofde veiligheid voor teruggekregen.

Doe mij dus die vrijheid en die privacy maar, En laten we vooral veel kennelijk incompetente politici, bestuurders, en ambtenaren ontslaan. Laten we op zoek gaan naar mensen die hier wel wat nuttigs kunnen bijdragen. Want wat er nu zit kan het niet, dat is me nu wel duidelijk. En ik ben het zat daar vrijheden voor op te offeren en al helemaal daar niets voor terug te krijgen.

Want laten we wel wezen, vingerafdrukken in IDkaarten gaat echt de stroom dobberaars niet indammen. En gaat dus ook de criminaliteit van zich terminaal vervelende importonrendabelen niet oplossen.

Het probleem is dan ook niet echt dat van de vreemdelingen, maar van een falende politiek. En voor Mark R. weer komt vertellen dat dit toch wel een heel geweldig broze vaasje is, nou: Nederland WAS een geweldig land, maar ondertussen is de bovenlaag zo gezapig alleen nog maar met zichzelf bezig dat ze het maar niet voorelkaar krijgt om werkelijke problemen op te lossen. Die dus door blijven etteren en langzaamaan ons voorheen zo ge-wel-di-ge land doorrotten. De EU is vergelijkbaar maar dan een treetje hoger, verwaander, en rotter.

Dat ze vanalles blijven doen dat ons iedere keer weer meer kost, vrijheid, souvereiniteit, geld, noem maar op, leuk hoor, maar het zet geen zoden aan de dijk. Burgertje pesten om net te doen of de burgertjes er veiliger van worden is alles wat ze nog kunnen. Dus is het tijd om de onkundigen van de macht te vervangen.

Op deze website gebruikt VM4 cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt.