ICT Beheer & Diensten

ICT Beheer & Diensten

 

ICT is steeds meer van strategisch belang voor de business. Sommige organisaties kiezen ervoor om de ICT als kernactiviteit intern te houden en anderen besteden het uit. Voor beide valt er wat te zeggen. Complexiteit van een IT landschap speelt in de keuze vaak een rol.
Steeds vaker stellen organisaties, die de hardware op de eigen locatie hebben staan, zich de vraag; houden we de hardware op locatie of zetten we het in de (private of public) cloud? Is mijn IT omgeving op dit moment geschikt voor de cloud of ga ik voor een hybride oplossing, waarbij ik zwaardere business applicaties in huis houdt en bijvoorbeeld de mail, Sharepoint, Skype for Business en Power Bi in de cloud zet? Hoe zit het dan met de kosten (TCO vergelijk) in de komende jaren? Hoe migreren we dan planmatig naar de cloud? Is support tijdens kantooruren voldoende of eist onze business inmiddels 24x7 support? Hoe ga ik om met security en AVG? Gaan mijn medewerkers zich moeten aanpassen en hoe zorg ik dan voor adoptie?

VM4 helpt u graag om deze vragen beantwoord te krijgen zodat u de juiste keuze kunt maken, voor nu en in de toekomst. Dit doen we met het uitvoeren van een audit / 0-meting. Voor het maken van de juiste keuzes op ICT gebied is dit relatief een kleine investering.

 

ICT BEHEER UITBESTEDEN? HOE GAAN WIJ TE WERK?

  1. Wij analyseren middels een technische audit uw bestaande ICT omgeving.
  2. Daarnaast voeren wij gesprekken (interviews) met een aantal key-user(s) en beleidsbepalers over de huidige ervaringen en de wensen die er zijn op ICT gebied. Om de manier van werken goed te begrijpen vragen we ook, waarom?
  3. Er volgt een gesprek met de bevindingen, conclusies en advies. In sommige gevallen kunnen we deze zaken direct verwerken in de vorm van een offerte, die we persoonlijk met u bespreken.


ON-SITE BEHEER
VM4 combineert de beheerdiensten met een periodiek On-Site bezoek van een systeembeheerder die onderhoud zal uitvoeren en gebruikersverzoeken ter plekke oppakt. Dit zorgt tevens voor persoonlijk contact met de gebruikers en wordt hiermee ook de tevredenheid continue gemeten zodat er tijdig bijgestuurd kan worden in de ICT facilitering. Uw organisatie krijgt te maken met een dienstverlener die uw business en werkwijze begrijpt. Dit gevoel brengen wij ook graag over bij de gebruikers.

BEHEER OP UW APPARATUUR (On-premise)
Wij verzorgen op uw IT infrastructuur pro-actief de monitoring en beheer, 24x7. Uw omgeving is up to date, veilig benaderbaar en er wordt ingegrepen indien er onverhoopt een storing optreedt. Met de SLA afspraken stemmen we af hoe het support eruit komt te zien. Kort maar krachtig, we houden niet van onnodige dikke boekwerken.


ISO 27001-gecertificeerde databeveiliging in de datacenters

PRIVATE, PUBLIC, HYBRID CLOUD
U wilt gebruik maken van een IT infrastructuur in Nederland? Of van bijvoorbeeld de Microsoft cloud (Azure, Office365)? Of u heeft applicaties draaien die nog niet geschikt zijn voor de cloud, maar wel alvast migreren naar Office365 om bijvoorbeeld mail, Sharepoint en Power Bi vanuit de cloud beschikbaar te maken voor ieder device?
VM4 zoekt voor u de oplossing die het beste past bij uw organisatie, voor nu en in de toekomst.

ONLINE BACK-UP & DISASTER RECOVERY
Snel, eenvoudig, veilig en met beperkte bandbreedte online back-ups maken. Alleen de gewijzigde data worden gecomprimeerd en verzonden. Zowel back-up als het herstel van je data nemen hierdoor slechts enkele minuten in beslag. De recovery-functie werkt vlekkeloos en snel. 

De basis van disaster recovery wordt gevormd door een degelijk disaster recovery plan, met goede off-site back-ups, replicatie of deduplicatie. Welke oplossing voor uw organisatie geschikt is, hangt af van de behoeften. VM4 gaat dit onderzoeken waarna er een voorstel wordt uitgebracht die het beste aansluit bij uw organisatie.

  • Recovery Point Objective (RPO)
    RPO staat voor het feit dat het voorval leidt tot een bepaalde mate van dataverlies.  Met andere woorden: wat is de hoeveelheid data die je accepteert te verliezen? We bekijken samen met u welke vorm van disaster recovery past bij uw organisatie.
  • Recovery Time Objective (RTO)
    De toepassing of applicatie zal een bepaalde tijd niet beschikbaar zijn, ofwel: ongeplande downtime. Bij RTO gaat het dus om de tijd waarbinnen de applicatie weer beschikbaar dient te zijn.

Zowel RPO als RTO zijn tijdsintervallen en deze kunnen variëren van minuten tot uren, afhankelijk van hoe bedrijfskritisch de omgeving of de data is.

ICT Beheer & Diensten

ICT Beheer & Diensten

Uitbesteding van Infra Monitoring, Beheer Private-Public-Hybrid Cloud, ServiceDesk, OnSite Systeembeheer, Back-up online, Uitwijk etc.

Meer info
Productiviteit & Business Solutions

Productiviteit & Business Solutions

Office365; Sharepoint, Teams, Power Bi - dashboards, Exchange, Skype for Business, Consultancy, Adoptie programma’s etc.

Meer info
Security

Security

Endpoint, Netwerk, Kwetsbaarheid audit, Phishing test, Digitale bezoekersregistratie systeem (AVG), AVG ondersteuning (gecertificeerd)

Meer info
Communicatie, Connectivity...

Communicatie, Connectivity...

VoIP, PABX, UC, Mobiele abonnementen, Dataverbindingen, (Video) Conferencing systemen, CCTV, Narrowcasting, Digitale reservering systeem (vergaderruimte en flexwerkplek)

Meer info
Detachering

Detachering

Detachering van IT professionals; Servicedesk, Systeembeheer en software engineers voor korte en langere perioden.

Meer info
Hardware (support), Software & Projecten

Hardware (support), Software & Projecten

Servers, Storage, Networking, Werkplek apparatuur, Wifi, Onderdelen, Supplies, Refurbished op aanvraag, Hardware Support (ook apparatuur 5> jaar), Printing Solutions, Licenties, Migraties / (prè) installatie werkzaamheden – IMACD

Meer info

Op deze website gebruikt VM4 cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt.

Interesse om te besparen op
hardwareonderhoud contracten?